Marlou Jenniskens

marlou-jenniskens

Door middel van ondernemerschap de wereld een stukje mooier maken; ik geloof dat het kan. Dat is mogelijk door een persoonlijke touch te geven aan je werk en op een praktische manier structuur aan te brengen. Zo laat je de impact ervan groeien! Ook als je onderdeel uitmaakt van een organisatie, kun je ondernemerschap toepassen.

Met kennis van en ervaring met projectmanagement, storytelling en evenementenorganisatie help ik je om gericht impact te maken met jouw verhaal en/of product. De kracht van een goed verhaal en/of product zit ‘m in de persoonlijkheid die je erin weet te leggen en hoe je de weg ernaar toe bepaalt. Dat bereik ik door het stellen van de juiste vragen, het aanbrengen van structuur en (eventueel) aansturen van het team.

Met Buro van Wolven dragen we ons steentje bij om werk leuker te maken en de wereld weer een stukje mooier te maken. Want die twee dingen gaan heel goed samen, en ik help je graag om die balans te vinden.

Buiten mijn werk ben ik graag in de natuur te vinden en vind ik het leuk om mijn collectie (zinloze) feitjes uit te breiden. Daarnaast ben ik secretaris voor Stichting Mijn Masker Af, een stichting die zich inzet vóor, dóor en met jongeren die te maken krijgen met verlies en rouw in hun omgeving. Ook ben ik initiatiefnemer en bestuurslid bij het lokale Broodfonds Horstebroodje.