Referenties

Met onze klanten werken we samen aan een mooiere wereld, waarin we effectiever en gelukkiger kunnen werken. Ben je benieuwd hoe andere klanten onze trainingen en adviestrajecten ervaren hebben? Lees dan hieronder verschillende ervaringen. 

Ontegenzeggelijke meerwaarde

Buro van Wolven heeft ons bijzonder aangenaam verrast met haar verfrissende aanpak. Het was niet alleen bijzonder prettig om met iemand samen te werken die zich goed had ingeleefd in de materie en de passie waarop ons project draait, we waren met name onder de indruk van de manier waarop zij ons op een andere… Lees meer “Ontegenzeggelijke meerwaarde”

Menno
Magic-o-Metal

Ambitie als uitgangspunt

De training Impactgericht Werken leerde mij om bij het ontwikkelen van beleid de ambitie en maatschappelijke waarde als uitgangspunt te nemen in plaats van algemene kaders als tijd, geld en menskracht. Het mooie aan de training was dat hierin theorie werd gekoppeld aan praktijk, door bijv. de stappen binnen de Verandertheorie toe te passen op… Lees meer “Ambitie als uitgangspunt”

Frans
Beleidsmedewerker Gemeente Horst aan de Maas

Duurzame impact

Wat me erg bevallen is aan de coaching van Buro van Wolven is dat er doorgevraagd werd naar mijn kernwaarden. Ik merk dat ik mezelf daardoor op een authentieke en doorvoelde manier kan positioneren in een moeilijk veld, de muziek- en cultuurindustrie. Marlou dacht echt met me mee, stelde zowel vooraf als tijdens het gesprek… Lees meer “Duurzame impact”

Harold Konickx
Troubadour

Duidelijk, inzicht en concrete opties

Een tijd liep ik met een idee en ik wilde graag uitzoeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn .
Ik werd getipt om contact op te nemen met Buro Van Wolven. Er werd enthousiast gereageerd, ik kreeg wat voorbereidende vragen gestuurd en we kwamen snel tot een afspraak! Het gesprek verliep fijn, er werd goed geluisterd,… Lees meer “Duidelijk, inzicht en concrete opties”

Janneke
Startend cultureel ondernemer

Maak het klein en behapbaar

Ondanks dat ik al de nodige kilometers op de teller heb, heb ik veel geleerd tijdens de training impactgericht werken. Het heeft meerwaarde als je eerst begint met de omschrijving van het doel dat je wilt bereiken met je project en pas daarna gaat kijken wat je ervoor nodig hebt om daar te komen. Dat… Lees meer “Maak het klein en behapbaar”

Ben
Mediator / Trainer / Gespreksleider

Voor deze organisaties werkten wij eerder: