Ondanks dat ik al de nodige kilometers op de teller heb, heb ik veel geleerd tijdens de training impactgericht werken. Het heeft meerwaarde als je eerst begint met de omschrijving van het doel dat je wilt bereiken met je project en pas daarna gaat kijken wat je ervoor nodig hebt om daar te komen. Dat verruimt de mogelijkheden en beperkt de beperkingen!

Maar vooral geleerd dat je de (tussen)doelen klein en behapbaar moet houden, zodat je de resultaten van je beleid ook echt kunt meten en inzichtelijk maken.  Voor mij werd duidelijk dat ik bij de start van mijn project ook al helder moest hebben welke vragen ik later aan mijn doelgroep wilde stellen om de effecten te kunnen meten.

En tenslotte: genoten van het enthousiasme van Marjolein als trainer. Verfrissende manier van vertellen, steeds verbinding zoeken met alle deelnemers, die door de interactieve aanpak van Marjolein, geen moment aanleiding vonden om de aandacht te laten verslappen.

Met andere woorden: een aanrader voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de manier waarop je de impact van je beleid kunt meten.

Ben
Mediator / Trainer / Gespreksleider

Categorieën: